Menu

  Waar heeft u een vraag of opmerking over?*

  Wat is uw vraag of opmerking?*


  U heeft nog 4000 karakters over van 4000

  Uw gegevens

  Voor- & achternaam:*

  E-mailadres:*

  Telefoonnummer:*

  Verificatie*

  Kalender word geladen......
  captcha
  Kalender word geladen......
  captcha
  zonwering

  Zon is heerlijk! Maar op een warme dag kan het ook fijn zijn als u in de schaduw op uw terras kunt zitten of de warmte uit uw kamer kunt houden. Bij Schenk hebben wij vele zonweringoplossingen. Wilt u geen zon op uw terras, dan kiest u voor een knikarmscherm of parasol. Maar wilt u alleen de zon buiten houden, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een rolluik, screen of een sfeervolle markies.

  Bent u op zoek naar de beste oplossing voor uw woning of project? Kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze specialisten voor een advies op maat.
  metting-img

   

  Ter uitbreiding van ons (kleine) team zoeken wij per direct op zoek naar een ervaren gemotiveerde en creatieve collega’s voor ons bedrijf.

  Schenk BV bestaat al 60 jaar. Wij hebben een breed assortiment van vloeren, wandafwerking, gordijnen en zonweringen.

  Wij bieden:

  • Uitdagende en afwisselende baan vol creativiteit
  • Goed salaris afhankelijk van ervaring en prestatie
  • Goede arbeidsvoorwaarden, auto v/d zaak, werkkleding, 5 weken vaste vakantie, 8% vakantiegeld + goede pensioenregeling.
  • Regelmatige werktijden

  Wat vragen wij:

  Ervaren All Round Enthousiaste stoffeerder, die assertief en zelfstandig kan werken, in het bezit is van een rijbewijs B.

  Solliciteren:

  Heb je interesse en is dit de baan die bij je past, reageer dan direct en stuur je CV en beschrijving van je ervaring per mail naar info@schenkbv.com of bel naar: 010-4207541