Menu

  Waar heeft u een vraag of opmerking over?*

  Wat is uw vraag of opmerking?*


  U heeft nog 4000 karakters over van 4000

  Uw gegevens

  Voor- & achternaam:*

  E-mailadres:*

  Telefoonnummer:*

  Verificatie*

  Kalender word geladen......
  captcha
  Kalender word geladen......
  captcha
  vitrages

  Vitrage is een gordijn van een dunne, transparante stof. Het zorgt voor voldoende privacy, maar is wel lichtdoorlatend, waardoor je de gordijnen gerust dicht kunt laten als je van binnen naar buiten wilt kunnen kijken. Vitrages worden regelmatig gecombineerd met overgordijnen, maar dit hoeft uiteraard niet. Ons assortiment bestaat uit veelal witte, offwhite of crèmekleurige vitrages in verschillende prints en kwaliteiten. Uiteraard leveren wij ook andere kleuren.

  Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom dan gerust langs in onze showroom en laat u adviseren en inspireren. Wilt u dat wij vrijblijvend voor een advies bij u thuis komen? Maak dan een afspraak.

  metting-img
   
   

  Ter uitbreiding van ons (kleine) team zoeken wij per direct op zoek naar een ervaren gemotiveerde en creatieve collega’s voor ons bedrijf.

  Schenk BV bestaat al 60 jaar. Wij hebben een breed assortiment van vloeren, wandafwerking, gordijnen en zonweringen.

  Wij bieden:

  • Uitdagende en afwisselende baan vol creativiteit
  • Goed salaris afhankelijk van ervaring en prestatie
  • Goede arbeidsvoorwaarden, auto v/d zaak, werkkleding, 5 weken vaste vakantie, 8% vakantiegeld + goede pensioenregeling.
  • Regelmatige werktijden

  Wat vragen wij:

  Ervaren All Round Enthousiaste stoffeerder, die assertief en zelfstandig kan werken, in het bezit is van een rijbewijs B.

  Solliciteren:

  Heb je interesse en is dit de baan die bij je past, reageer dan direct en stuur je CV en beschrijving van je ervaring per mail naar info@schenkbv.com of bel naar: 010-4207541