Menu

  Waar heeft u een vraag of opmerking over?*

  Wat is uw vraag of opmerking?*


  U heeft nog 4000 karakters over van 4000

  Uw gegevens

  Voor- & achternaam:*

  E-mailadres:*

  Telefoonnummer:*

  Verificatie*

  Kalender word geladen......
  captcha
  Kalender word geladen......
  captcha
  stucwerk

  Schenk is al 60 jaar dé expert op het gebied van wand- en plafondafwerkingen. Onze medewerkers zijn niet alleen gespecialiseerd in het aanbrengen van stucwerk, spachtelputz en andere sierpleisters, maar ook in het spackspuiten.

  Het aanbrengen van of sierpleisters is gespecialiseerd werk. Wij adviseren u dan ook dit aan te laten brengen door een vakman. De kosten voor het aanbrengen zijn mede afhankelijk van de ondergrond. Daarom komen onze specialisten altijd langs om de wanden te beoordelen voordat een advies of offerte wordt uitgebracht.

  Stucwerk geeft een mooie, strakke uitstraling aan uw woning of project. Stucwerk is echter niet geschikt voor iedere ondergrond. Een nieuwbouwwoning kan nog wel eens ‘werken’ in de eerste 2 jaar, waardoor scheurvorming zou kunnen ontstaan in uw stucwerk. Laat u daarom goed adviseren voordat u een keuze maakt in de afwerking van uw wanden.

  Spachtelputz is het meest gebruikte sierpleister. Het is een mengsel van gebroken marmerkorrels en een bindmiddel en wordt met een spatel op de wand aangebracht. Vandaar ook de naam: Spachtel is het Duitse woord voor spatel.
  Spachtelputz kan in verschillende diktes (korrels van 1 tot 4 mm) worden aangebracht, is gemakkelijk schoon te maken (met lauwwarm water), is kleur- en stootvast en overschilderbaar.

  Spackspuiten is onder hoge druk een laag spuitpleister aanbrengen, de ‘spack’. Spackspuiten is een goedkopere vorm van sierpleisters aanbrengen, omdat het machinaal gebeurt in plaats van handmatig. Deze afwerking wordt ook veel toegepast op plafonds.

  Uiteraard zijn er naast de hierboven omschreven producten nog vele andere afwerkingen en opties mogelijk. Laat u inspireren en adviseren. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze specialist.
  metting-img

  Ter uitbreiding van ons (kleine) team zoeken wij per direct op zoek naar een ervaren gemotiveerde en creatieve collega’s voor ons bedrijf.

  Schenk BV bestaat al 60 jaar. Wij hebben een breed assortiment van vloeren, wandafwerking, gordijnen en zonweringen.

  Wij bieden:

  • Uitdagende en afwisselende baan vol creativiteit
  • Goed salaris afhankelijk van ervaring en prestatie
  • Goede arbeidsvoorwaarden, auto v/d zaak, werkkleding, 5 weken vaste vakantie, 8% vakantiegeld + goede pensioenregeling.
  • Regelmatige werktijden

  Wat vragen wij:

  Ervaren All Round Enthousiaste stoffeerder, die assertief en zelfstandig kan werken, in het bezit is van een rijbewijs B.

  Solliciteren:

  Heb je interesse en is dit de baan die bij je past, reageer dan direct en stuur je CV en beschrijving van je ervaring per mail naar info@schenkbv.com of bel naar: 010-4207541